Jornada de Networking “Oportunitats laborals a les comarques d’interior”

El passat dia 18 d’octubre es va celebrar a l’Espai Jove Kesse de Tarragona la Jornada de Networking “Oportunitats laborals a les comarques d’interior”.

Aquesta jornada, organitzada per les oficines joves de l’Alt Camp, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès, va estar enfocada a donar a conèixer empreses de les comarques d’interior i veure el perfil de treballadors que necessiten en les seves plantilles.

Els encarregats d’obrir l’acte van ser la Consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, el President del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, Joan Maria Sanahuja i la Coordinadora Territorial de Joventut de Tarragona, Carmina Blay. A continuació, Teatre de Maleta, amb Mercè Pena i Elena Barceló, van fer una xerrada motivacional als assistents i tot seguit es van distribuir els joves per les diferents sales de l’Espai Kesse on les empreses exposaven la seva situació en cada sector.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Amb aquest tipus de jornades es vol fer veure la necessitat que els joves que van a estudiar a grans ciutats i deixen les seves poblacions d’origen, tornin de nou per donar valor al territori d’interior.

Les empreses participants en la jornada de la nostra comarca van ser Pius Hospital de Valls – Fundació Vilaniu (de l’àmbit socio-sanitari) i Grup Micros (del sector de processos logístics i etiquetes) que van informar als assistents de les diferents activitats que realitzen i com està el seu sector en l’entorn laboral.

La resta d’empreses que van participar en l’acte van ser: Europastry i Gomà-Camps per la Conca de Barberà i Celler Torres Priorat i Hotel Terra Dominicata pel Priorat.

La jornada va acabar un un petit refrigeri per tots els assistents i participants, i música amb un DJ que va amenitzar la festa final.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s