I Jornada d’emprenedoria juvenil

El proper dimarts 26 de novembre de les 9.00 a les 14.00 hores tindrà lloc la «I Jornada d’Emprenedoria Juvenil» al Pati de Sant Roc de Valls, organitzat conjuntament entre l’Oficina Jove de l’Alt Camp, el servei municipal de joventut de l’Ajuntament de Valls Valls Jove i l’Institut Municipal de Vallsgenera.

Es tracta d’un networking i una mostra d’iniciatives d’autoocupació jove, vinculat al programa de promoció i visualització de l’emprenedoria juvenil #Apujopersiana a l’Alt Camp. Una iniciativa que va iniciar-se fa poc més d’un any, amb la presentació del web www.apujopersiana.cat des d’on es poden veure i accedir als treballs i els projectes de diferents persones joves emprenedores de la comarca.

L’objectiu de la jornada és el de facilitar un espai de trobada a les persones participants, que propiciï la creació d’una xarxa d’intercanvi, de suport i de participació entre elles. Al mateix temps, a través de la mostra, també es vol donar a conèixer els projectes d’emprenedoria juvenil a la població.

La jornada constarà de la ponència “Emprenedors com Son Goku, Scoby Doo i Homer Simpson, i els seus 6 errors més habituals”, a càrrec d’Albert Torroella (autor del llibre “Escola d’Emprenedors, descobreix el potencial que portes dins!”), el qual parlarà dels diferents perfils de persones emprenedores, d’evitar entrebancs i aconseguir emprendre amb èxit.

Seguidament, hi haurà un networking, reservat a les persones joves emprenedores,amb entrevistes curtes i bidireccionals, i intercanvi de targetes entre totes les persones participants. L’acte també comptarà, finalment, amb una mostra d’iniciatives d’autoocupació jove, on les persones podran exposar els seus productes i/o serveis oberta a la població.

Les inscripcions a la jornada es poden fer a través d’aquest formulari: https://forms.gle/sB5yoSDWewpKPfvR7
També es poden fer posant-se en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Camp: 977608560 / joventut@altcamp.cat
La data límit per inscriure’s és el dia 24 de novembre.

Per a més informació sobre la Jornada d’emprenedoria juvenil i sobre el projecte #apujoperisana a l’Alt Camp podeu veure el web: www.apujopersiana.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s