Programació d’activitats joves a l’Alt Camp per a l’estiu 2020

La joventut de la comarca podrà gaudir d’activitats juvenils gratuïtes durant l’estiu a nou municipis diferents

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal ha coordinat la programació de les activitats joves de l’Alt Camp per aquest estiu 2020. Aquestes activitats són organitzades per 9 ajuntaments de la comarca, entre els quals trobem: Cabra del Camp, Alió, Montferri, Figuerola del Camp, Vallmoll, Els Garidells, Querol , Vila-rodona i l’EMD de Picamoixons (amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls). Les activitats comarcals formen part d’un programa que pretén afavorir l’arrelament juvenil a la comarca, sobre el qual s’està treballant des del Consell Comarcal en el nou Pla Comarcal de Joventut 2020.

La programació consta de 26 propostes socioeducatives en format taller dirigides a la població jove, les quals es duran a terme a càrrec d’Icaria Cooperativa. Aquesta programació permetrà omplir d’oci juvenil els pobles de la comarca durant els mesos de juliol, agost i setembre. Aquestes propostes juvenils es duran a terme en el marc de la nova normalitat ocasionada per la Covid-19, i es prendran les mesures de seguretat i higiene corresponents.

Les places a les activitas, doncs, són limitades i les inscripcions es poden fer des del 30 de juny posant-se en contacte amb l’ajuntament corresponent que organitza cada activitat.

El programa es pot descarregar aquí:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s