Salut

Recursos de salut jove:

Servei d’Atenció a la Salut de Persones Trans*: 📢 A Catalunya comptem amb el Servei d’Atenció a la Salut de Persones Trans*- Trànsit, que presta un servei de salut des d’un model despatologitzador amb un enfocament biopsicosocial. Des de l’Oficina Jove de l’Alt Camp hem elaborat una infografia perquè pugueu conèixer i fer ús d’aquest servei.

No dubteu a compartir-ho amb aquelles persones que puguin necessitar fer-ne ús!


Unitat per al tractament d’infeccions de transmissió sexual: Si teniu coneixement/sospita o us sembla que heu pogut mantenir alguna relació sexual de risc, contacteu amb la UEEC. Consulteu aquest díptic on hi trobareu tota la informació necessària.


Eines per la gestió emocional: Hem elaborat una guia on parlem sobre salut emocional i et proposem eines que poden facilitar-te la gestió emocional.


Tarda Jove de Salut: Vols saber quin és el millor mètode anticonceptiu per a tu? 🤷🏽‍♀️Vols saber què has de fer si et quedes embarassat/da involuntàriament? 🙇‍♂️Aquestes i moltes altres preguntes les pots respondre a la 🙆🏾‍♂️Tarda Jove de Salut del CAP Dr. Sarró de Valls.

Horari: els dimarts de 17.30h. a 20.00h.

Tarda jove cap sarró

Més informació sobre salut sexual.

Oficina Jove de Salut del Tarragonès:

Si tens dubtes o vols rebre assessorament especialitzat sobre temes de salut jove pots adreçar-te a l’Oficina Jove de Salut del Tarragonès. És un servei anònim i confidencial.

Aquest servei inclou els següents aspectes:

» Sexualitat i afectivitat (inclou la prova de detecció ràpida del VIH i dispensació de preservatius gratuïts)

» VIH/sida altres infeccions de transmissió sexual

» Drogues

» Salut emocional

L’horari del Servei de Salut no coincideix plenament amb el de la resta de serveis. S’atén els dimarts, dijous i divendres de 9.30 a 14 h (els divendres fins les 13 h); i els dimarts de 16.30 a 19 h.

T’hi pots posar en contacte aquí.

 

Guia de salut jove:

Coneix els recursos informatius que existeixen sobre salut jove.  En els apartats de sota trobaràs informació de salut especialitzada per àmbits: alimentació, esport, tabac, tatuatges i pírcings

  • Alimentació:

01 Menjar saludable

 

Esport:

Guia mou-te!!

 

Fumar:

Guia el tabac

Fumes? Consells

Què fa el tabac?

 

Tatuatges i pírcings:

Guia tatuatges i pírcings

Guia tatoo

Recomanacions escollir perforador.pngRecomanacions escollir tatuador.pngguia-tatoo-infografia