Igualtat

Suport psicològic a dones que han patit violència masclista i que necessitin assessorament, i orientació en problemàtiques en l’àmbit social, relacional, laboral, familiar i intrapersonal. També ofereixen assessorament jurídic.

Tràmit de la targeta sanitària a persones Trans*, tràmit d’incidències de discriminacions LGTBIfòbiques, suport psicològic i jurídic.

Desenvolupen un sistema d’observació permanent davant la discriminació i LGTBIfòbia i ofereixen un servei d’assessorament legal i jurídic. També ofereixen un servei d’acompanyament psicosocial i formacions.

Servei que ofereix atenció a persones que han patit una discriminació o delicte d’odi racista.

  • Barcelona – denuncia@sosracisme.org / 652.87.34.06 / 934 126 012

Servei de prevenció detecció de maltractament d’infants i adolescents. Especial atenció en els casos d’assetjament a les escoles, ciberassetjament, violència masclista en adolescents i abusos sexuals. Telèfon: 116 111

Servei d’atenció a les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques de les persones, famílies i grups. Aquestes actuacions també contribueixen a la prevenció de les problemàtiques socials i a la reinserció i integració de les persones en situació de risc social o exclusió.